snil Zekiyee Bende sizinle aynı haftadayım ama baya 8 aylık gibi oldu karnım 🤷♀️ Vücut ve karın iç yapısıyla alakalı sanırım herkeste farklı oluyor 😊
nezyy bu durum kaç kilo ile hamile kaldığınızla ve vücut yapınızla ilgili, bende 27 haftlığım ama göbeğim M beden giyecek kadar anca büyüdü, çünkü öncesinde Xs giyiyordum:)
Zekiyee 60 kiloyla kaldim suan 64 kiloyum ince belli birisiyim gobemin alti cikti yavas yavas da belim kalinlasmaya basladi ondan dir diyorum bnde yok sa sukur her sey yolunda 🤲🏻☺️
Birbebekbirkopek Ben de 27 haftalık diyince inadıramıyorum 🙄 ilk kızımda da kimseyi inandıramamıştım :)
Tutu_ali_vefa Ben de 27 haftalık hamileyim gobegım cok az ama cok sukur sağlık durumunda bı sorun yok 🤲
Zekiyee Bnim Oyle cok asiri cikmadi belli Ama cok buyuk karnim yok 😹 22 haftalikken gitmistim échographie de hersey yolunda sukur demem ki deyisio kisiden kisiye
Nur-11 Çok kilo alınmadıysa göbekte çıkmıyor canım hamile kalınca 11 kilo verdim millet daha da moralimi bozdu nerende bu çocuk senin diye 25+4üm daha yeni yeni beliriyor 3 kilo almışım sanırım çok da çıkmadan dogurcam😂
Zekiyee Nur-11 yok alamdim cnm basta cok zor gecti benim 60 kiloyla kaldim smdi 64 oldum onu da kilo danmi sayariz bilemedim Yani bebek var odem var
Sevincakarsu , bende 27 haftadayim 59 la kaldım 65 kiloyum karnım bu ay birden çıktı yoksa kimse anlamıyordu🤭 yaa kızlar migdeniz çok yanıyor mu maf oldum bennn😭😭
Zekiyee Sevincakarsu smdiye kadar olamis ti sabah oldu benim de icimden bogazima kadar nasil yanio kavalti etti gim de fln yandi bogazim mefetti beni