duyguuumusluu Kızlar 5 aylık hamileyim kızımız olcak inşallah çok farklı kimsede olmayan duyulmayan isim arıyorum esila, hira, lina dan çok sıkıldım farklı isim önerisi olan var mı sıradan olmayan
hande123 duyguuumusluu mila hoşuma gidiyor insanlar tarafından sevilen bitanem demekmiş düşünebilirsin istersen
Tgctgcsygl duyguuumusluu Ben kızım olsa adını asel koycaktim ama oglusum olacak ALLAH'in izniyle mehmet efe ye cevirdik ilerde bir kızım olursa hala aklım Asel de 🤗🤗
bbuussrraa duyguuumusluu bende 5 aylık hamileyim Karen ismine karar verdık ❤ Anlamı Allahın sunduğu cennet meyvesı demek 🙂
Pekumut Kendinizi ve yavrunuzu bu kadar özel hissediyor ve kimsede olmayan bir isim koyma ihtiyacı duyuyorsanız kendiniz bir isim uydurun gitsin.
duyguuumusluu FatosSrmeliolu bende arven çok düşündüm sonra onu arvin olarak değiştirdim arven mi daha iyi arvin mi karar veremiyorum
CeMelike Dora mira duymuştum begendim, elisa, nila, mısra 🙂 benm de cinsiyet belli degil kız olursa defne dusunuyorz
Emine63 Canım farklı isimler de ara ama bebeğine Kur’an-ı Kerim’de geçen isimlerden de koy. İki isim koy ben mesela Elif Rana koyucam güzel ve uyumlu oluyor.
AycanUzun duyguuumusluu canım bende çok baktım daha cinsiyet belli değil ama kız olursa asel düşündüm anlamında çok güzel 😊💕