Annemine Kızlar 34+2 yim ve bebeğim sürekli hıçkırıyor . Bi sıkıntı yoktur di mi? Böyle olan var mı? 😊
Busucan Annemine Bizde öyleyiz 😊 Emme refleksi fazla olan obur bebeklerde oluyormuş 👶🏼 Amniyon sıvısını yutup hıçkırarak dışarı atıyorlarmış ❤
Sonay Annemine bizde öyleyiz özellikle yemek yedikten sonra yada sabah yadaaa su içince oluyo böylelerimle nerde olduğunuda anlamlı oluyorum 😊
Busucan Mrvcvn Zagrozunannesi Ben de 32.haftadan sonra başladı 😊 Nabız atması gibi aynı yerde en az bir iki dakika pıt pıt vuruyor 🤩 Dışardan da görülebiliyor ve bu cok güzel bir duygu ❤
Annemine Zagrozunannesi bnm ki 25.haftadan sonra başladı.ilk başlarda anlamadım ne oluyor diye kendi kendime. Araştırdım hıçkırıkmış. Ama bu aralar çok fazla hıçkırıyor
Mrvcvn Halimearslan556161 kaçıncı haftalarda okuyor acaba ben.oyle hiç hissetmedim 26+5 haftalık ama daha ileriki haftalarda mi oluyor
Kvsraykt Nefes alma alıştırması yapıyor hıçkırık havanın mideye gidip çıkana kadar da devam etmesiyle gelişen bir olay benimde çok erken başladı ve bunu hissetmek tekmelerden daha tatlı 😍
birminikannesi Yaa benimde surekli kalp atisi gibi oluyo durup durup izliyorum demekki hickiriyomus kerata 😃
baharclk Annemine hickirdigini nasıl anlıyorsunuz? Değişik hareketler oluyor bazen titreme gibi hızlı hızlı oluyor ama hickirikmi nerden biliyoruz 🤔
Snamp baharclk bi kaç sn arayla bisey atiyor sanki tekmeden farklı zaten hıçkırığı ayırt edebiliyorsn nasıl bizi hickirik tutunca belli aralıklarla ritmik olarak hickiririz bebekte öyle benim 33 haftalık olduk 2 3 haftadır hissediyorum hıçkırıkları çok güzel ama