Meltemtuncoz Kızlar özel yüzyıl hastanesi doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı birde önerdiğiniz doktor ?
Kismett Meltemtuncoz 2.500 galiba yanlis hatirlamiyorsam sadece dogum ucreti. Tabi bu yil icin gecerli 2020de degisecekmis fiyatlar
Iremgokce Meltemtuncoz normal doğum 2250 zorunlu sezeryan 2750 sezeryan 3500 ben böyle hatırlıyorum bende orda yapıcam kısmetse canım
Rumeysa-ayse Ozlemalay47 Meltemtuncoz canım pendik değil ama tuzla gisbire gidiyorum bende 2500 normal sezaryen 3500 dedi
Ozlemalay47 Evet 2500 civarı normal doğum ben de orda yapacağım ama yılbaşından sonra fiyatlar yükselecekmiş
Macidenez Ben yüzyılda hale hanıma gidiyorum ama fiyatları burda giden arkadaşlardan duydum zeynep kamilmi yüzyıldamı yapsam diye düşünüyorum benimki zorunlu sezaryan kararsızım
Meltemtuncoz Arkadaşımın bi tanıdığı 1500e yaptırmış orda bende duyunca şasırdım dedim bi soriyim herkese farklı fiyatmı veriyorlar anlamadım 🤷♀️
Ozguu Canım bende yüzyılda serap hanıma gidiyorum normali 2500 sezeryan 3000 bende 2020 fiyatları için doktor la konuşmayı düşünüyorum sonuç olarak 2019 hazirandan beri onun konturolündeyim ama kabul ederlermi hiç bilmiyorum