Elfida10 Ah bide netten araştırmayı deneseniz.. https://www.anneysen.com/hamilelik/makale/beslenme-hamilelik-doneminde-balik-tuketiminde-dikkat-edilmesi-gerekenler_1785
nurcel Peki araştırmayıp burdan faydalanmak istediysem ...buranın amacı da bu değil mi? Burda sorulan tüm soruların cevabı nette araştırılabilir. Ama yine de soruluyor öyle değil mi? Kaynana, aldatan koca postu mu açmalıydım?
Elfida10 nurcel inan onları okuyunca bazen şükrediyorsun bazen tüh diyosun.. ama bu çok farklı bi durum çocuğun canı önemli ben bi şeyi yemeden 10 kere araştırırım daha önce hiç buraya böyle birşey yüzünden post açmadım. Kimisi ye derse yer misin yoksa yeme yerse yemez misin ? Doktorlar ne güne duruyor
Bsecill nurcel işte biz buna armut piş ağzıma düş durumu diyoruz baya hazırcılık yani elbette burası bilgi paylaşma platformu ama en basit arama motorunda bir sürü uzmanın yazdığı yazılara ulaşmak varken burda kim olduğunu bilmediğin insanların ye yeme demesine göre hareket etmeyi planlamakda komik
nurcel Elfida10 bilgi alışverişi amacıyla var olan programda soru sorma ve cevap almayı fazla sayıp aldatan koca kaynana postlarını onlar başka tüh vah şükür diyoruz demeniz... anladım ben sizi.😊
Elfida10 nurcel teşekkürler anlayışınız için bence sizde bebeğiniz için önce netten araştırmanızı tavsiye ederim. Can sonuçta
Bsecill Elfida10 😊 ama bizim ülkemizde insanlar hep böyle okumak araştırmak yerine birilerine sormayı tercih ediyolar hep karşısındaki kişi ne kadar bilgili bilmeden onun verdiği cevabı doğru kabul ediyorlar bide üstüne savunuyorlar. Mesela bakın hiç kimse ben bi yerde okumuştum demez ben birinden duymuştum der en gıcık olduğum konu bu hele ki böyle sağlıksal şeylerde! Dün mesela bir post vardı düşük riski atlatmış doktorundan utanmış soramamış ilişkiye girebilir miyim diye soruyordu pesss dedirtecek cinsten 😂 hepimiz burda küçük uzmancıklarız 😂
Elfida10 Bsecill 30. Haftama girecem neredeyse bu gözler neler neler gördü bir bilsen 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Burda herkes profesör herkes doktor.. bi kısmıda işte buradakilerden medet uman buradakilere inanan evet sen deyince farkettim kimse bir yerden okudum demiyor. Biz gerçi Türk milletiyiz hazıra konmayı çok severiz 😁
Bsecill Elfida10 aynen öyle hazıra konarız herkes birbirnde duyar böyle gider kimse araştırmaz doğruluk payını
Elfida10 Bsecill maalesef canım alışılmışlık haline geldi artık önüne geçilmiyor üstüne üstlük bide laf işitiyosun