Derinnnn Benim ikili taramada kız denmişti bugün kontrolüm vardı 16.haftam yine ķız denildi 😍 sağlıkla gelsinler inşalla h 🤗
ugur2018 Derinnnn bebeğinizin fl ölçümü ne çıktı acaba☺ Yani boyu ne kadar olmuş kaç gram olmuşşş Ben en son 1 hafta önce gitmiştim elimden gelse her hafta gidicem görmeye😍😍😍
ugur2018 Biz de bugün 16 haftalık olduk kız bebeğimiz geliyor inşallah , 10. Haftadan beri doktorumuz kız diyordu zaten☺☺ Şimdi biz 4 aylık mı olduk yoksa 4. Aya mı girdik🐥 kaç aylık diyenlere bazen ne desem şaşırıyorum siz ne diyorsunuz?
Babytmr ugur2018 onu bende şaşırıyodum doktora sormuştum 😂 4 aylık olduğumuzu söyledi cnm senin son gittiğinde boyu kilosu kaçtı
Babytmr Bizde 16 olduk 😍 bebeğim 11. Haftada göstermişti kendini ztn geçen hafta gittiğimizde kesinleşti kızımın cinsiyeti 💕🤰buarada en son gittiğimde 15+2 ydi boyu 15 cm 130 grdı bizimki 😍
ugur2018 Babytmr 15+1 de gittiğimizde 116 gr dı boyu da 13 cm di ben de eşim de minyon insanlarız ben 155 im, doktor biraz minyon olabilir ama sonradan atağa da geçebilir dedi😂🐥 hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler inşallah 😘
Babytmr ugur2018 olabilir birdende uzayan kilo alan çok oluyo dediği gibi 👼💕sağlıklı olsunda biz anne baba olarak biraz uzunuz baba1.90 ben 1.70 belki ondandır yada normalimi odur bilmiyorum doktor normal değerler dedi çünkü. Kızdada çok çok uzun boy olmasın ztn😂