Bende bi gün burda doğum hikayemi anlatabilecek miyim diye heyecanla bekliyordum. Cuma günü kontrole gittik 38+5 günlüktü bebeğim doktorum çatı muayenesi yapacaktı bana sordu bende ona bıraktım çünkü doktoruma çok güveniyordum. Doktorum kontrol etti ve sonra bana suyumun yavaş yavaş geldiğini soyledi ve 1 parmak açıklık var dedi yatış yapıcaz dedi. O anda ben o kadar mutluydum ki çünkü artık bebeğimi kucağıma almak istiyordum ama eşim o kadar şaşırdiı ki napacagini bilemedi. Neyse doktorum eve gidip bi duş alıp rahatlamamı ve eşyalarımı alıp hastaneye gelmemi istedi bende dediğini yaptım eve geldim ılık suyla bi duş aldım karnımı doyurdum eşyalarımı aldık annem ben eşim hastaneye gittik yatışım yapıldı saat 3 gibi akşam 9a kadar herşey normaldi 9da ebe alttan baktı 3 cm olmuş açılmam doktoru aradı ve suyumu patlattılar olanlar ondan sonra oldu yavaş yavaş sancılar girmeye başladı sonra suni sanci rahim acıcı verdiler gitgide sancılar sıklaştı hiç bir zaman normal doğumdan korkmadım hep normal olsun diye dua ettim sezeryandan çok korkuyordum istediğim gibi de oldu saat 11 buçuk gibi artık halim kalmadı bi yandan uykum geldi gözlerimi açamıyorum bi yandan acayip susuyorum dudaklarim boğazım kuruyor sanci geldikce yere oturup ıkınıyorum bi süre sonra artık yataktan kalkamiyordum uykusuzluktan basım dönmeye başlamıştı en son beni kontrol için masaya aldılar ve O anda doğum başladı doktorum fln geldi bana ıkın diyo ebeler bense elimden geleni yapiyorum diyordum. Ama bu arada gözlerim hep kapalı çünkü açamıyorum uykusuzluktan o kadar terledim ki ebeler terimi fln siliyorlar başımda konuşuyorlar cevap vermeye çalışıyorum doktorum da ebelerimde o kadar iyilerdi ki haklarını ödeyemem sanci girdikçe var gücümle ıkınıyordum sonra bi yandan karnıma basmaya başladılar çünkü ıkınmam yetmiyordu karnıma basması hiçte ağrı hissettirmedi çünkü o sancıyla hissetmiyorsun aksine bana yardımcı oluyordu ve hiçte şikayetçi değildim ve bi anda ne olduğunu anlayamadım bi baktım bebeğimi kucağıma verdi bi anda sancılar ağrılar her şey geçti rüya gibiydi o kadar güzeldi ki sabah beri çektiğim sancıları unuttum Hiç korkmayin çok güzel oluyor herşey doğduğu an unutuyorsunuz. 01.07 de kucagima aldim benim minicik kizim doğmuştu tam 2870 kg ve 50 cm boyundaydı canim kizim 😊😍
Şuan bebeğim kuvezde biraz solunum sıkıntısı varmış hala kucağıma alıp emziremedim dua edin artık alalim kucağımiza bebeğimizi😊🙏
Uzun olduysa kusura bakmayın sormak istedikleriniz olursa cevaplarım