Fasulyem22 Deletedmom0065 valla ilk zamanlar zorlandım yani hemen emseydi zorlanmazdim şimdi iyiyiz şükür ama sarılık var biraz o yüzden gündüz uyuyor gece ayaktayız ama inan insan kendini hiç uykusuz hissetmiyor bir gülüşü dünyaya bedel oluyor alt değiştirmekten çok korkuyordum yavaş yavaş alıştım. Şimdi üstünü değiştirme antremanları yapıyoruz 😄
Deletedmom0065 Fasulyem22 ay ne kadar heyecanli 🙈 bizde yasayacagiz o heyecanlari insallaaahh❤ herkes diyor ki icinden geliyor güc kuvvet bi bakiyorsun halletmişsin
1aysecik Fasulyem22 o kadar saat suni sancı çekip sezeryana girmekte zor valla.Bide suni sancı çok fena bişey.Aslında doktor tahmin etmesi lazim bebek zaten aşagi inmemis bide iri bi bebek demiş ne dio boşuna eziyet etmişler ki sana.
Fasulyem22 1aysecik aynen zaten bende hiç agarlasmamistim son güne kadar. Hayırlısı böyleymiş ne diyeyim
Fasulyem22 Deletedmom0065 aynen öyle oluyor sana şöyle diyeyim 4 gecedir toplasan 20 saat uyumamisimdir ama uykusuz degilim
Deletedmom0065 Mervezumra aynen canim valla hamileligim kuş gibi gectii . Azicik mide yanmasi iki uc gun mide bulantisi haricinde rabbim hic zorluk vermedi. Dogumu da oyle atlatmak nasip olur insallah ❤ gercekten herkesin bunyesi farkli dogru diyorsunuz yasamadan ogrenemicem🙄
Deletedmom0065 Fasulyem22 canm bayilmiyor musun uykusuzluktan 😦 valla helal olsun annelik diyorlar ya boyle bir sey demek ki
Fasulyem22 Deletedmom0065 yök valla mesela bu gece kucağımda uyudu bende yarim uyudum oda bir kaç saat ama sindi uyuyor benim uykum yok 😄 allah gücünü veriyor inan bende korkardım uykusuzluk zorlar diye sadece biraz gün saat kavramı karışıyor 😄
Deletedmom0065 Fasulyem22 halbu ki normalde bu kadar uykusuz kalsan tansiyonun dusup bayilman lazimdi. Ay annelik işte 😍 tatmak icin sabirsizlaniyorum 👶
Fasulyem22 Deletedmom0065 umarım sağlıcakla kolaylıkla kucağına alırsın. Sana tavsiyem gittiğin hastanede benek hemşirelerine aklında ne varsa sor. Onlar besliyorlar sütun gelmezse sen yap onlar yardim etsin altını değiştirmeyi falan öğren ne kadar erken o kadar iyi . Başka merak ettiğin varsa sorabilirsin yine
Deletedmom0065 Fasulyem22 amiin canim amiin. Cok tesekkur ederimm allah bir şekilde yardimcimiz olur inşallah kesinlikl dikkat edicem dedigine💓
Mrydrd Benim ve bebegımın normal doğum için hiçbir sorunumuz yok allaha şükür ama açılma m ve sancım yok hangi durumlarda sezeryana alıyorlar bilgi verırmısınz cumartesi Doğumum var m.edyrum basıma ne gelecek diye
Fasulyem22 Mrydrd benek aşağıya inmiyorsa yada kalp atışlarında sorun oluyorsa azalıyor yada çok artıyorsa sen istersen bebek ters geliyorsa yada aşağıya iniyor ama bazen çok uzun sürüyor o durumlarda sezeryan a alıyorlar benim ki çok uzun sürecekti ben kendim istedim o yüzden
NurGrlek Mervezumra şuan için kilolu evet 35 haftada 3.540 demişti haftasonu kontrolüm var sezaryen isticem sanırım kızımı 3.500 doğurdum ama aylarca çektim kuyruk sokumunda zedelenme oldu vs vs 38 haftada 4 geçer gibime geliyor doktorum 3.500 bu kadar zorlandiysan 4 kilo ustude çok zorlar dedi inş sezaryen der 😏
Mervezumra NurGrlek ozele gidiyorsaniz sezeryan isterseniz yapar ama devlete gidiyorsaniz zor biraz onlar illa normale zorluyor