Nurdannnnnn Kızlar benim gibi olan var mı acaba aranızda 30 haftalık hamileyim anksiyete hastasıyım şimdide ağırlaştı epey korkuyorum çocuğumu göremicem bir şey olucak bana diye nasıl başa çıkmalıyım kendimle 😢
Esradgc Nurdannnnnn ona kavuşacağınıza inanın kucağınıza aldığınızı hayal edin bende de vardı çok şükür bitti gitti kucağıma bile aldım kızımı hep onu hayal edin onunla yapacaklarınızı hepsi bitiyor inanın
Ciigdm Nurdannnnnn bak ben yıllarca bu sorunla uğraştım ilaç doktor hep sürümdüm tasavvuf arkadaşım allaha sığın allaha inan o senin ve çocugun hakkında en güzelini zaten bilir.inanıyorum diyerek geçirme gerçekten kalbinde hisset onun muazzam gücünü yükünü ona ver o hep senin yanında bunu untmazsan herşey daha kolay olacaktır.ayrıca yoga öneririm imkanın varsa
Nurdannnnnn elvann1993 hep okuyorum teşekkür ederim ama içimdeki korku evham panik geçmiyor çok korkuyorum 😢
Nurdannnnnn Esradgc bende evham ile birlikte hastalık hastası bir ruh Halim var korkuyorum bir şey olacağından hep hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor
Ozlem29 Nurdannnnnn evet canım gerçekten öyle çok fena oluyorum bazen ikinciyi düşünmüyorum bu yüzden