Ummugulsum_44 Essem bende de var sağ sol sabit değil bide sancım var kendimi yordum diye mi yoksa normal mi bilmiyorum bel ağrılarımda fena halde
hunilimom Essem normal.canım bebek büyüyor rahim büyüyor be buda ağrılara sebep oluyor kendini yorma dinlen
Sirin_beyza Essem o haftalarda normal canım bazen adet gününe denk gelince oluyor adet görmesekte agrı oluyor vucut bir tepki veriyor gb düşün
Ummugulsum_44 Essem evet normal artık sanırım birde üstüne ağır işler yaptım yordum kendimi ondan bir anda oldu sanırım
Sirin_beyza Essem aynen kuzum benimde oluyordu hep bazen üşütüncede oluyor kanama olmazsa hiç korkma inan ben çok efemli biriyim ben bile 34 oldum helal😂
Poncik77 Essem bugüne kadar kasık ağrım hep vardı ama şu son 3-4 gündür şiddetlendi yarın doktora gitçem inşallah kötü bişi yoktur burda herkes birbirinden Bilgi alıyor iyi ki var bu forum 🙂
Eeddaaa Essem bilmiyorum neden ama benimde kasıklarımda ki ağrı iğne batmasına döndü kramp gibi vurup geçiyor ve karnımın ortasına doğru geldi ağrılar ve sebepsiz acayip sinirliyim şuan hormonlarım pert yani bende 12 hafta lığım
Essem Poncik77 İnşaAllah hayırlısı ile kötü bir sey yoktur canim korkma kanaman olmasin da Allah in izniyle 😊
Mucizebebegim3 Essem Bende hep var canim sag sol bazen ikiside bel agrisiyla beraber doktor rahmin buyuyo demisti .Ama insani hep bu agrilar tedrgin ediyor maalesef ..