Suzer_27 zıtlaşmayınca tepene çıkıyorlar işte bak sen söylüyorsun . daha bide eşin seninle konuşmuyormuş . konuşmasın sen de zıtlaş tamam deme bak bakalım nasıl alıyorlar . bazen kötü davranmak gerekiyor çok sinirlendim ya . geçenlerde benim kayınvalidem çok çabuk büyüyorlar 3 takım yeter doğunca dedi . bende bakarız alırız bişeyler dedim geçiştirdim . eşimin yanında yine bir kez dedi . eşiminde aklında o kalmış heralde . daha alacakların var mı dedi var tabi bunlar yetmez dedim . biri kirlenir diğerine kusar diğerinede tuvaleti bulaşır dedim açık açık . ben ne giydirecem dedim . tamam sinirlenme alırız dedi hemen . kayınvalidemi karıştırmama kararı aldım . annem bir sürü şey aldı hepsini tek tek eşime gösterdim bak annem bunları aldı bunları almamıza gerek kalmadı diye belirterek gösterdim . şunlar kaldı şunları alacaz dedim . yeğenimin kıyafetlerini koymuş ablam içinden birlikte seçtik yine aynı şekilde bak bu varmış bundan gerek kalmadı , bundan biraz daha almalıyız gibi örneklerde de çok bulundum. Almazsa internetten sipariş ver kargoyu ödesin