1aysecik iyi de canm herkes sen ya da ben gibi iyi niyetli olmayabilir suistimal edilebilir bu durum. dedigim gibi cok pimpirikli ya da durumu asiri abartan insanlarda var. Iki kişi günde boyle sacma sorularla bana gelse sinirlerim yipranir yani. Size ayrilan surede randevu zamani gerekli seyleri not etmeli gereken bilgileri almalisiniz. Bizim insanimiz da bu disiplin yok maalesef. Ayrica acil bi durumda size cok spesifik bi ilac vermezler. Kanamaniz olur progestan verirler igne yaparlar. Suyunuz gelir acilmaniza bakarlar. Bebek hareketi az olur nst ye baglarlar. Yani simya doneminde de degiliz her sey test ve cihazlarla ortaya cikiyor dedigim gibi asiri bi acil durumda asla yüz üstü kalmazsiniz ki özel gittiginiz hastane merak etmeyin sorumluluk almamak icin hicbir seyi de şansa birakmazlar. Ama muayanesine 200-300 tl verirsiniz özel doktorunuz olur onun numarasini alir söke söke de ararsiniz yazarsiniz hakkinizdir. Ama ben doktoruma iki gun onceden randevu bulamiyorum öyle çok kişiye bakiyor ondan bunu beklemek biraz insafsizca olur.