Kubra-omer59 Ankarada oturupta en iyi kadın dogum doktoru devlet yada özel hastane için bilgisi olan yazabilirmi yardımcı olabilirmi acaba 😊
AATozarr Kubra-omer59 Ben şehir hastanesinde Necati hocaya gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim ☺️
Kubra-omer59 AATozarr doktor degişiyormu peki ayda falan genelde devlet hastanelerinde öyle bişey duydumda 😊
Kubra-omer59 AATozarr ben baktım internetten ama öyle bi doktor gözükmüyor malesef soyadı nedir doktorun
AATozarr Kubra-omer59 Necati hançerlioğulları başka doktordan randevu almadığın sürece aynı doktorda devam edebilirsin ☺️
Kubra-omer59 AATozarr arayıpta randevu alabiliyormuyuz internet üzerinden baktım ama öyle bir doktor yazmıyor o hastanede zekai tahir burak hastanesinde yazıyor o doktor 😊
AATozarr Kubra-omer59 Zekai tahir komple şehir hastanesine gitti ondan öyle görünüyordur çarşamba perşembe açıktı randevusu ama şimdi bende baktım dolmuş randevuları mhrs üzerinden takip et istersen hemen doluyo çünkü randevuları maalesef 😂
AATozarr Kubra-omer59 Erken gitme imkanın varsa randevusuz da gidebilirsin çarşamba perşembe poliklinikte kendisi