Nazlii_ Selam kızlar sat 20 ekim bütün 5 haftalığa girdik perşembe günü keseyi görmek için doktora gideceğim. Benim sol kasığım acımaya başladı sabah uyanınca fark ettim ve adım atarken bile açıyor. Neden olabilir acaba bana yardımcı olurmuşsunuz?
Nazlii_ Kocakafalimucizem teşekkür ederim cevabınız için. Korkuyorum açıkçası doktoruma mesaj attım cevap vermedi henüz. Ama sizin cevabınız da biraz olsun ferahladım.size de oldu mu bu şekilde ?
hilobero Nazlii_ Kuzum bende 5+6 yım son derece normal içini ferah tut, ben çok çektim özellikle gaz sancısıyla beraber vurduğu an patlıcak gibi ağrıyor yinede doktora gittiğinde sorarsın, sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Kocakafalimucizem Nazlii_ olmaz mi ben 20 haftaligim arada bi yaşıyorum adet zamanlarımda ağrıyor bide bebiş büyüdükçe baskı yapıyor
Nazlii_ hilobero amin İnşALLAH hep beraber sağ sağlim kucağımıza alalım 😊🤲🏻 Çok şükür rahatladım yorumlardan sonra ALLAH razı olsun
hilobero Nazlii_ Bende 5+3 ken gittiğimde keseyi gördük canım bu perşembede kalp atışı için gidicez bakalım 🤗
Nazlii_ Kızlar dün yazmıştım sol kasığım acıyor diye bütün ikisi birden acıyor doktoruma mesaj attım o ağrıyor diye anladı sanırım artarsa gel bakalım dedi ama ağrımıyor acıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye düşünüyorum başına daha önce gelen var mı?
Zuzum_20 Nazlii_ bende olmuştu ıkı kasıgım sol kasıgım sol bacagım yururken topllıyordum acıdan senın haftalarında ve sonuç magnezyum eksıklıgı 🤷🏿♀️Ilaclarla gectı sukur