Gizemabc Gulsengoksun benim bugün 35+4. Son 1 haftadır kasıklarımda inceden sızı hissediyordum ve eğilmek kalkmak da iyice zorluyordu. Dünkü kontrolümde bebeğin başının baya aşağıda olduğunu öğrendim. Çok şükür nstde sancım çıkmadı, erken doğum riskim de yok. Doğum şekline karar vermeye çalışıyorum. Uykularım kaçıyor🤦🏽♀️ Heyecanlı zamanlara geldik iyice
Guclu Gizemabc bizde 35+4 üz aynı sıkıntılar bendede oluyor ama benim 3 çocuk 3 ude sezeryan gün vermedi daha doktorum
Ozlem35 Benim de 35+4 bugün.Is yapmaya gelemiyorum göbeğim taş kesiliyor resmen toplanıyor bir tarafta başlıyor oynamaya içer de:))) oturunca rahatlıyorum.2 gündür kasik ağrılarım oluyor gece yattığımda yatağa,bacağım uyuşuyor artık sabit yatmaktan 😑
Dryl Selam herkese 35+4 olduk. Birkaç gündür hareketleri canımı acıtmaya başladı. Çok güçlü vuruyor ve çok hareketli. Kilosu 35+1 de 2418 gm dı. Sizin bebişleriniz nasıl
Tubaaa-91 Benim 36+1 😍 artık kendime çürük raporu almayı düşündüm böyle adet ağrıları yok belden vurmalar yok toplanıp Semsertttt olması :)) yatmaktan çürüyen. Sağ sol kısımlarrr :) artık sabırsızlık mideyi söylemek istemiyorum hayatımda bu kadar mide şurubu kullanmadım :)) yürürken bile canım açıyor artık çok isyankar oldum 🤣🌈🌈
Bego-peri Benim 35+6 35. Ci haftamizda tam 2 500 45 cm di normal dogum pozisyonundaydi. Hareketleri cok sertlesti hamileligimde toplam 5 kilo aldim ama birkac gundur nefes nefes kaliyorum is yaparken 59 la hamile kaldim 64 kiloyum birde bas agrisi cok oluyor bakalim gun sayiyoruz minigimle 😊
Ozlem35 Bego-peri Bende 35+6 oldum...Çok.sert hareketleri şuan bile çok tuhaf yatamıyorum resmen meksika dalgası oluyor göbeğim🤭
Bego-peri Ozlem35 evet benimde oyle sag tarafimdan surekli ya eli ya da ayagiyla ittiriyor beni . Ayaktayken daha cok hareket etmeye basladi. Mesela suanda soluma yatiyorum kalp atisi gibi ama daha sert saniyede bir atmalar oluyor . Cilgin bu minik oglan 😊
Derya-41 35+1 olduk bizde karnım o kadar sertki dokununca etlerim ağrıyor resmen birde hem alttan hem üsten öle çok ittiriyorki icerden yarıp çıkacak sanki🙃 karnım yamuk şekilde dolanıyorum içerde alanı daraldı oğluşumun napsın🥰 bi an önce doğsada rahatlasam diyorum haftaya kontrole gidicem bakalım ne durumda🙏🏻💙
duygu34 35+6 yım. Bugün o kadar çok yürüdüm ki açıldım sanki,bel ağrım azaldı. 35+1 de 2700dü kızım. Doğum şekline 37. Haftaya girince bakacağız dedi doktorum. Hangisi bebeğim için iyi olacaksa öyle olsun diyorum kendimi her ihtimale hazırlıyorum🙏🏻