gurcem Arkdaslar iki gündür sırtımdan bir sancı gibi bişe geliyor daha önce hiç olmamıstı 10sn 15sn kadar suruyor sonra yok oluyor.Bu ne demek bilen var mı ? Dün basladı dün toplam 4kez falan oldu.bugunde oldu
Deletedmom6 gurcem Benimde dün gece oldu. Sırtımın ortasına keskin bir şancı girdi ama geçmedi gece stresten oldu diye düşündüm bnde.
aslimutlu1 gurcem hayırlı olsun 🥰 sırttan bele dogru geliyorsa, muhtemelen yalancı kasılmalar canım .
gurcem aslimutlu1 evet canım aynen oyle gelıyor yanı panık yapacak bıse yok dımı cunku yenı basladı korktum bende
aslimutlu1 gurcem bende de oluyor hele gece yatınca oluyor . Sırttan belime vuruyor . 3 gün önce gittim doktora sordum yalancı kasılmalardır dedi . Cok siddetli uzun uzun hissedersen gel dedi . Öyle gliyor bakıyorum cok kısa sürüp geciyor . Zamanımız cok yaklastı aramızda 2 gün var 🥰
gurcem aslimutlu1 ıyı ozaman hıc dra sormayım bosa.Uzun uzun olursa bende ararım ama sımdılık kısa suruyor 😻 cok heyecanlı😇 hastane cantan hazırmı ay benım hala hazır degıl
aslimutlu1 gurcem hazırladım ben valla dayanamadım. Ne olur ne olmaz diye , eşimede sıkı sıkı tembih ettim bak burda diye 🥰 bence yavastan hazırla sende
gurcem aslimutlu1 evet hazırlayıp bır koseye koymam lazım bır partı çamaşırım kaldı evdekı camasırlardan fırsat bulamıyorum ki masallah ıkı kısıyız sankı on kısı yasıyor gıbı camasır yıkıyorum
aslimutlu1 gurcem ay aynısı bende de var. Hergün bir ceşit giyiniyoruz 😁 elde yıkama programları kısa oluyor öyle yıkadım . Baska türlü basa çıkılmıyor