Zeyzeyn Secda orayi biliyorum kuzum cogu kisiye sctim watsaptan grup ama siz yaziyosaniz ozelden gelmedi bana daha mesaj
FerayeA Mucize001 whatsap grubumuza katılmak istersen canım özelden mesaj atıyım numaranı ver seni de ekleyelim
Hacer_ikiz_gebe FerayeA canım sürekli okuyamıcam bir hatimin içinde bulunabilirim ancak diğer hatimi bitirmem için. Eğer uygunsa bana bir cüz verirsen inşallah okurum onun sevabıda rahmetide olur miniklerimize
FerayeA Hacer_ikiz_gebe anladım canım. Şimdi yarım yamalak vermeyim daha bizlerde kesinleştirmedik seni de bekletmiş olmayayaım inşallah haber ederim olur mu
Kr_pinar FerayeA canım benim kanamam var Artık hep yatıcam . devamlı katılamam ama bir cüz Doğuma kadar okumaya çalışırım kendim de yapacaktım hatim ama yarım kaldı . Allah nasip ederse benim Doğum martın ilk haftası
FerayeA Kr_pinar çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle inşAllah. Rabbim sağsağlim evladına kavuşmayı nasip etsin 🥰
Asmen Bende en azindan bir cüzle katilabilirim siz eksik olunca banada soylersiniz bende okurum olur mu..