Bsygt Zeyzeyn ancak Mart ayına kadar 4 ayımız var. 4 kişinin bebeğine hatim okunmuş olur. Bence Şuan cüz dağıtmayalım. Gece 12 ye kadar kesin sayı belirlensin. Hatimleri öyle paylaştıralım.
FerayeA Bsygt Hepsi bir dualanacagı için canım biznillah hepimize de yeter 🌸 Yapabildiğimiz kadar yaparız inşAllah
Zeyzeyn Bsygt biten her hatimi bebeklerimize hepimiz hediye edicez canm 4 hatim olsa dahi birbirimize hediye ederek burdaki tum okuyanlarin bebislerine dualariz hepsi kabul olur insAllah
FerayeA @Zeyzeyn @Fatmanur_yakup17 @Secda @Hacer_ikiz_gebe @Canoss @Kr_pinar @Asmen @Fatmaahuseyin @Anneolmak_ @Zeynep06 @shrbrk @Kezbannnn @TgbErglc @Bsygt @Htctrk @Xxxcre3521 @tumerseyma Şuana kadar alan arkadaşlarımız ismi olmayan varsa söyleyebilir mi
Bsygt Zeyzeyn inşallah canım :) tabi ki böylesi de makbuldür.Buna şüphe yok :) o kadar farklı gönülden farklı dilden hatimler nasip olacak yavrularımıza :)
Zeyzeyn FerayeA ben goremedm kuzum onlari onlarada verelim cuz toplam 17 cuz dagilmis olacak kalan cuzleride bolusurz
FerayeA Zeyzeyn canım @tumerseyma ya vermemişiz birde @shrbrk hasta olduğu için daha kesinleştirmedi genede ekledim ama. en son 15. Cüzümüzü @Xxxcre3521 almış