Sudeee amin Canım inşallah ben ve benim gibi bekleyenler gebelik haberini alırız hayırlısıyla 🙏sen de evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏Allah istesin yeterki,biz tedbirimizi alıyoruz sadece,takdir onun şüphesiz.Ama yine de ilk deneme olduğu için insan nasıl hareket edeceğini bilemiyor,doğrular ve yanlışlar birbirine giriyor duydukların karşısında...ben de sürekli yatmadım.ama kendimi de yormadım evin içinde gezindim.1-2 günde bir dışarı çıkıp 30-40 dk yürüdüm.Aspirini transferden önce kullanmaya başladım.transferden sonra Oksapar iğne kullandım.ama sonra 5. Günde coraspirini de ilave ederek içmeye devam ettim.inşallah faydasını görürüm.beslenme de nelere dikkat ettin Canım,ağırlıklı olarak yediğin şeyler(önerilenler:ananas,kivi,muz,havuç suyu,et,balık,baklagiller,sebze yemekleri,çiğ badem,ceviz,fındık,yumurta,kefir,süt,yoğurt,avakado,zeytinyağı) ve yemekten kaçındığın şeyler nelerdi(önerilmeyeler:sarımsak,limon,acı,ekşi,baharatlar,kahve,çay,çikolata,nane,maydanoz ve bitki çayları...bunlar benim forumda bulduklarımdı.ne derece doğru bilmiyorum tabi🙄)ayrıca kaçınca gün embriyosuydu Canım, sen idrarda gebelik testi yapmış mıydın😊biraz uzun oldu Canım kusura bakma ama sonucu olumlu olanları duydukça çok mutlu oluyorum ve deneyimlerini özellikle bu süreci yaşayanlara ya da yaşayacaklara faydalı olması açısından merak ediyorum 😊