__birafitap__ Deletedmom0510 canım nerede oturuyorsun bende öyle birine gitmek istiyorum da bulamıyorum
Sedaabdullah Deletedmom0510 bu ay bende yaptm bi bayana gittim rahmim asagdaymis kavonozun icine gazete yakip gobegin biraz altina kapatti baya cekti sonra cember bagladi uc gun dursun dedi cember buay bende umitliyim insallah dualarimiz kabul olur 🤲
Deletedmom0510 Sedaabdullah şimdi doktordan geldim ve bütün ümitlerimi umutlarımı yıktı geçti canım.Takip yapıyoduk bi yandan da.Yumurtlama olmamış dedi.Yani bu ay da hüsran...
Sedaabdullah Adetim 16 aralikda zaman gecmiyor beklemek cok zor yumurtlama gunlerindeyin degerlendiricem bakalim
Sedaabdullah Deletedmom0510 anliyorum seni belki bidahaki ay daha guzel sonuc alirsin umidini kaybetme
Deletedmom0510 Sedaabdullah inşallah canım ama bu ay dikkat ettiğim kadar hiç dikkat etmemiştim, hayırlısı...
Deletedmom0510 Ladygirl ovulasyon yapmadık doktor takibindeydim canım yumurtlama olmamış negatif dedi işte🤷♀️
Ladygirl Deletedmom0510 yok sen kendin yaptınmı hiç koyu gördünmü yani bu arada bende izmitteyim:) sen hamile kalmışsın postunda gördüm umudunu kaybetme devam et
Deletedmom0510 Ladygirl yok kendim yapmadım inşallah önümüzde ki ay için alıp bide onu denicem.Aaa neresinden izmitin :)
Adile_demr NurEto walla canm bende her ay pskolojik belirti buluyodm bende bu ay hic onemswmedim insallah hamile kaliriz