Ebaki mavi0811 Bn daha önce yasadım. Bu kanamayı cnm iki ay önce ama üç gün sürmüştü neyse adetim 8 gün gecikince test yapmıştım cok silikti acaba gec döllenme olduğu için mi cıkrmıyo testte
Ebaki mavi0811 gecen Eylül 26 adet olacaktım cnm 24 eylül de böyle kahve akıntım oldu üc gün mü ne sürdü test felan yapmadım adetim in gecmesinş bekledim 4 Ekim de test yaptım cok cok silik cıktı hatta ertesi gün tekrar yaptım hic cıkmadı dedim yanlıs alarm sora cöpe tetkrr baktım silik cizgi var 5 Ekim de doktora gittim kan değerim 43 hamileyim 6 Ekim gece 2 pembemsi akıntım oldu doktora gittik deger 58 cok yükselmedi kimyasal gebelik dedi doktor sabah 8 gibi adet oldum işte cnm acaba diyorum ki bu da gec döllenme mi cünkü diğerinde cok cok hafif silik cizgi cıkmıstı 6 gün gecesine rsgmen
mavi0811 Ebaki canım bu yapışkan uzayan akıntı sadece yumurtlamadamı olur yoksa hamilelerdede olur mu benim cunku adetimin 21. Gununden beri var hala daha geçmedi
M_gokcen11 Slm kızlar. Yeni katıldım buraya, adetim 2 gün kaldı, umarım olmaz. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikti:)Sabırla ve umutla bekliyorum,6 aydır isyoruz. İnşallah olucak bu ay. İkinci çocuk en büyük hayalimiz..
Gulsen55 M_gokcen11 hayırlı olsun insallah.. ilk cocuk kac yasinda? bende ikinciyi istiyorum suan ve benmde silikti dun kan verdim ama deger dusuk biraz daha 3 gun var adete ondan sanirim🤣 sabirsizim
M_gokcen11 Zynp01 Hayırlısı olsun canım kaç değerin peki. Ben adet günümü geçirip olmazsam kan vermeyi düşünüyorum.
M_gokcen11 Gulsen55 oğlum 8 yaşında. O çok istiyor kardeşi olmasını, beni de bu yola sokan yaramaz oğlum işte:) 6 aydır uğraşıyoruz ama stresli bir dönem oldu bana. Oğluma hamileliğimde bir iki gün doğum kontrol hapı kullanmadım o ara hamile kalmıştım. Şimdi her ay uğraşıyoruz bakalım