DiplomaliEvHanimi NurEto sonunda kanı gordum en son adetim 13ekimdi 😍😍😍😍😍 tarlusal bitti 5.gun geldi son adet 5 aralik bu ayda pek verilmi olmucak ama esim 13unde bileginde ceviz kadar yag bezesi var ameliyt falan olacak ilk 15,20gunu oyle bos gececek hayirlisi olsun ya tek iliskiylede kalan var 😍❤️
DiplomaliEvHanimi NurEto Ama rengi ne bileyim kirmizi degilya nar cicegi gbi boyle biraz pembe biraz kirmizi karismista bu renk olmus gbi
mavi0811 NurEto canım yaa kıyamam üzülme demek kolay ama sıkma canını insan kabullenemiyo ama diğer ayda şansın var gun asırı deneyin
aayseegul selam herkese .bende 22 aralıkta inşallah adet olmam:).klomen ve çatlatma iğnesiyle gecen ay olmadı.doktorum bu ayda aynısını denememizi söyledi.insallah mutlu haber alırız hepimiz
DuhaninAnnesi NurEto hanı ovulasyon testini deneyecektin 😊 umutsuzluğa kapılma hiç elbet olucak insallsh yorulmak yok denemeye devam 🤲
Cemrealya_ Kızlar benim de bugün adet günüm, dün öğlen dayanamadım kaset test yaptım negatif çıktı, 1 tane daha var testim bakalım yarına kadar adet olmazsam yarın sabah yapayım diyorum ilk idrarla, göğüslerim biraz hassaslasti sadece onun disinda belirtim yok