mavi0811 NurEto bendede pkos var 2 ayda bir adet oluyorum doktora gittim kistin yok dedi ama hala icim rahat degil adetlerimi duzenlesin diye duphaston kullandım 3 ay bakalm bu ayda hic hissetmedim yumurtlamayı
NurEto mavi0811 valla canm pcos çok tanıdığım var ama hepsi doğum yaptı biraz kafada bitirmek gerekiyor onu da bdn beceremiyorum birazda nasip işi Bi arkadasım da süt hormonu çok yüksekti hamile kalman imkansız dedi doktor 1 ay sonra hamile kaldı
NurEto mavi0811 hormonum un yüksek olduğu dönemler yumurtlama dım hiç düşüşe geçince belirtiler basladı diyet ve sporla düşürdüm hormonu da
mavi0811 NurEto ben bu ay hissetmedim yumurtlama akıntımı canım aca akıntı olmasada yine böyle akıntısı olmayp hamile kalanları tanıdın mı canım sadece kasık agrım oldu
NurEto mavi0811 bu ay saldım çayıra beklediğim çok ay oldu ama hüsran o yüzden bu ay kasmamaya çalışıyorum cnm
Aysegulum27_ Kızlar 6 kasımda kalp atışı durduğu için kürtaj oldum .ve sonrasında korunmadık hamile kalma şanşım ne acana başına böyle birşey gelen varmı
mavi0811 Aysegulum27_ canım hiç hamilelik yaşamadığım için bilemiyorum ama bence bu ay vücudun kendini dinlenmeye alır ama rabbimin işi olabilirde
Blackkcat Aysegulum27_ canım rahimin dinlenmesi gerekiyordu genelde doktorlar 2ay en az korunun diyorlar,ama benim görümcemde kürtaj oldu hç korunmadan bi dahaki ay hamile kaldı şükür sıkıntısız doğum yaptı☺️
Zynp01 NurEto yaaaa bnmde öyle oldu takip yok zaten çok az ilişki yaşadık adet 3 kasım:) bakalım nokck
mavi0811 Kızlar idrar yolu enfeksiyonunda adet sancısı olurmu su an adet olma ihtimalim yok kasıklarımda batıyo
__birafitap__ mavi0811 kuzum idrar yolu enfeksiyonu kasık bel ağrısı mide bulantısı yapar her ay geçiriyorum ben her seferinde hamilelik zannediyorum enfeksiyon çıkıyor ama çok benziyor belirtileri😭😭
__birafitap__ Kızlar size bişey sorucam ben normalde adetim 8 gün sürer bu ay da 2 gün sürdü bu adet döngüsünü 2 güne göre mi hesapliycam yoksa normal güne göre mi🤔🤔😤
mavi0811 __birafitap__ aynen ya bende dedim yoksa hamilelik falan mı ama bence değil yumurtlama akıntım bugun birazcık geldi demekki yumurtluyorum hamile degilim😥yine hamile kalamıycam 3 ay sonraya kalıcak
__birafitap__ mavi0811 bilmiyorum güzelim ya idrar yolu enfeksiyonu olamaz daha 1 hafta önce antibiyotik bitti nedendir bu kasık ağrısı mide bulantısı 😤😑