Adile_demr Benm reglim 10 aralik insallah olmamda hamile kalirim ve bu ay isteyen herkese Allahim nasip etsin insallah sizinki ne zaman
Erkanpasam Adile_demr insallah isteyen herkeze nasip olsun bu ay canim benim 9 aralik ve tam 14 aydir deniyoruz ama sukurler olsun bir oglum var 4 yasinda insallah ikinciyi de alirim kucagima
Bsrozdmr1305 Tugce1803 benmde 12 Aralık düşün kontrolüm vardı femera kullandım bu sabah kendim çatlatma iğnesi vurdum ama bir komşu dışarı aktı oldu mu bu ay boşa mı gitti bilmiıyorum😕
zynb_ozkn NurEto aa sen de mi burdasın 😅 ben bayadır uğramıyorum geçen ay yine hamile kalamadım diye sinirlenip silmiştim uygulmayı
Adile_demr Bsrozdmr1305 canm sen niye vurdun ki bence bikac damlayla bise olmaz da keske bi klinige falan gtswydin insallah da hamile kalirsin
Cnn17 Bsrozdmr1305 bende femara kullandım dün akşam çatlama iğnesi yaptım kendime. İçinde hava vardı biraz boş sıktım bende de bir kaç damla dışarı gitti olsun. Herşey Allah tan olur umarım. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kaldı. Hayırlıyla. 7 Aralık da test yap dedi.
[silindi] Bsrozdmr1305 bende femara kullandım ama doktor bana çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar dedi sizinki aşılama mı