Omerinzevcesi Kızlar hamileyim 14+0 bardaktan su boşalırcasına kanamam var hastaneye gidiyorum şuan Allah rızası için bana dua edin 2 kere bebeğimi kaybettim oğlum benimle kalsın
begrich Omerinzevcesi rabbim acil şifalar versin canım, sakin ol,Allah büyük 🤲🏻 İyi haberlerini alalım inşallah
Kocakafalimucizem Omerinzevcesi rabbim şifa versin allahın izniyle hiç birseyi yok oğluşunun sağ sağlim kucağına alacaksin🙏
Omerinzevcesi Allah bin kere razı olsun sizlerden eve dönüyorum çok şükür iyiymiş bebeğimiz tuvalet dışında kalkmam yasaklandı güzel yüreğinizden öperim ♥️
Aslihan2 Omerinzevcesi o kadar mutlu oldum ki bu yorumu okuyunca cok şükür rabbim bebislerimizi bize bağışlasin 🙏♥️
Monna Omerinzevcesi Ay bu yorumu okuyana kadar yavaş yavaş korkarak aşağıya iniyordum. Çok üzüldüm iki bebeğini kaybettim diye okuyunca. Çok şükür ki iyiymiş. Siz de çok dikkat edin anne kardeş görümce kayınvalide kim gelebilirse mutlaka gelsin yanınızda kalsın. WC dışında kalkmayın. Allah yardımcınız olsun 🌺
Mucize001 12 haftada bizdede oldu 3 gündü sürdü.igne ilaç ve serum tedavileri yapıldı 25 haftalik olduk çok sukur cnm stres yapma dinlen bol bol gececek insallah...
SnmTt Omerinzevcesi benimde öyle oldu korkma sakın iyi düşün 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Çok zor bi süreç ama atlatırsın Allah yardımcın olsun işini ferah tut❤️
Omerinzevcesi Aslihan2 kurban olurum sana ♥️ hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza canım benim Rabbim acılarını göstermesin 🤲