Pinarynr Uykularr haram oldu gencligim bak talan oldu 😭😭. Kızlar ben gibi 25. Haftasunda daha doğmadan uysuzluk ceken varmı
Aysenam Pinarynr bende 27 haftalık hamileyim saat gece üç olunca uyanıyorum ve Saat 6 ya kadar bidaha uyuyamıyorum. Üstelik hareketli birde kızım var gündüzde uyku yok. Üç- dört saatlik uykuyla gün geçirdiğim oluyor. Nasıl geçecek zaman bilmiyorım
Asrinayaz Pinarynr 26+1 ve çok şükür deliksiz uyuyorum eşim uyurken karnıma dokunmuş oğlan hiç durmuyor sen horul horul uyuyon dedi
Esraozturk92 Pinarynr iş olduğu günler zor oluyo evet 😒 ben bı çözüm bulamadım valla telefonla oynayıp gözümü yoruyorum biraz
Gulfem07 Pinarynr daha 25 de böyleyse yandınız:)31 olunca asıl hayat başlıyor 😁kasılma gerilme sertlik midenin çıkacak gibi olması bir anda nefes kesilmesi vs hele benim dün akşam nefesim kesildi sağıma yatmışım çok etkilemezdi beni ama 31.haftada değişti.
Seymaa16 Bırakmıyor sola dön sağadön sırt üstü bırakmaz nasıl yatıcagımı şaştım 1 ay gecsede işten cıksam rahat uyuyamıyorum :((