Hira17 Nebile kaç günden beri bende çekiyorum senin nasıl ve nerelerinde tüm vücudun mu kaşınıyor canım ben kan testi verdim gebelik kolestazı için umarım değildir haftamız küçük çünkü
Kucugum51 Nebile kasıntı genelde catlak olusumununda baslangıcı canım erkenden önlemi alsan ıyı olur catlak kremi olarak bea oil yada lierac kullanyrm
Ozuturk Hira17 Ben 17 haftaliğım iki üç gündür var ama çok rahatsiz edici değil. Vücudum geriliyor kilo alımı vs diye düşündüm ama ciddi bir şey değildir herhalde.
Hira17 Nebile He o canım bende vücudun sandım mikrop kapmış olabilirsin sen doktoruna söyle durumunu fitille hallolur kaç haftalıksın bu arada
Hira17 Nebile ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sen bir doktora görün canım muayene ol geçmiş olsun
Dua38 İdrar yolu enfeksiyonu olabilir ihmat etmeyin bence dr a gidin ayaklarnzı sıcak tutun sirke ve ılık su ile taharetlenin çok rahatlatiyor
Dua38 Nebile söyleyin kesinlikle bende yaşadm aynı sorunu zor olyor gerçekten ama sen dedigimi yap gör rahatlarsn yakmayacak sekilde suya biraz elma sirkesi ekle taharetlen ve sürekli kuru ve temiz olmalısn geçmiş olsn
Hira17 Ozuturk Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına inşallah yok canım göbeğin filan kaşınıyorsa o büyüdüğü için oluyor benim dediğim tüm vücudun özellikle avuç içi ve ayak altının kaşınması