Zumra88 Merhabalar. ... 12. Haftada yiz. ... hiç birşey almadım henüz. ... sadece eşim biliyor ,kimseye söylemedik. ... cinsiyet belli olunca söyleriz. ..
Elifdemir_ benimde 10+4 bugun karnimda ara ara agri oluyor adet sancisi gibi sali gidicem doktora sizlerde var mi bu durumu yasayan?
Ness61 Elifdemir_ bende yaşıyorum acile gittim az önce idrar yolu enfeksiyonu dedi toz verdi tek kullanımlık benim birde sırt agrım da var 🥺
Elifdemir_ Ness61 gecmis olsun bende yarin gidicem insallah bisey yoktur. Bendede sag kalcam cok agriyo ozellikle aksamlari üstüne basamayacak duruma geldigim oluyor
Ness61 Elifdemir_ size de çok geçmiş olsun normal diyorlar böyle agrılarımız icin de iste insanın içi rahat etmiyor 🥺
Zumra88 Elifdemir_ .... 5 aydan önce fiziken belli olmadi için söylemeyi tercih etmedik.. (herkes senin heyecanını paylaşmıyor, mutlu olmuyor çünkü. ...)
Elifdemir_ Zumra88 oda dogru gerci ama iste insan tutamiyo kendini hos bende soledigime pisman olmustum esimin tarafi komple duymustu bizimkilere 2ay bitince solemistim 🙈
Zumra88 Elifdemir_ ..... hiç hamilelik belirtisi olmadığı için bazen ben bile unutuyorum hamile olduğumu. ... iyi bir hamilelik geçirip, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. ...
Nurunilkmucizesi Rumis 10 haftalık olduk cok şükür:) Kusmalı, geçiyor bunada hamd olsun. Henüz birşey almaya başlamadim nerden başlayacağimida bilmiyorum 😂