Szeys Bebisimyolda Mucize_minikler de yaptırdım instagramda. Dün ulaştı elime ve harikalar kumaşı kalitesine bayıldım. Kesinlikle tavsiye ederim👍
Tubitupp Bebisimyolda merhaba. İnstada bulibabyy var Nakışlı yapıyor harika ürünleri ama bütçeme uymadığı için yaptıramadım. Bir de Beyza ceyiz diye bir sayfa vR. nakışlı yapıyor buraya yaptırdım
nilly Bebisimyolda uniqon.tr sayfasına sordum kumaşı biraz daha farklı jakarlı gibi desenleri de çok güzel değişik. 10lu set 210 tl dedi. Biraz pahalı geldi açıkçası. Aynı derecede güzel ama daha ucuz biyer aramaktayım.
NehirEge Bebisimyolda www.lohusahamile.com sitesine bakabilirsin bende ordan yaptırdım, gayette memnunum. istediğin değişikliğide yapıyorlar, ürünün kumaşıda yumuşacık.
Topraginannesi Tubakugu ya yaptrdim bende cok memnun kaldim yeri kalitesi gayet guzel tavsiye ederim.
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Bebisimyolda Gittigidiyor bana güvenilir geliyor.Oradan sipariş vereceğim:)
Leylacetinkaya Bebisimyolda instagramda gelinsabahlığı diye bir sayfa var 10lu set 120 sipariş verdim bugün geldi çok memnun kaldım ❤