Didi6 Blackmom Kesinlikle Mihra. Çok güzel bi isim. 😍😍 Ayza isminin anlamı şaibeli. http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/ayza-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
ZehraAlbayrak Yasemin, derya, sedef, neslihan, aysegul, gulmina, almila, asude, sureyya, piraye, nilsu, aslihan, perihan, dolunay, setenay, acelya, akasya, mujgan aklima gelen guzel uzun isimleri yazmaya calistim😊 İclerindem favorim yasemin
Pnaronoruc luckymum benimde nasipse bir kızım olucak adı Ayşe Hümeyra olarak düşündük eşimle hem Hz.Aişe annemizin adı ve Efendimizin as Aişe annemize isim olarak bıraktığı Hümeyra lakabı al yanaklı yemektir manası da çok güzel ☺️💕
Didi6 Tgb2310 En azından düşünürek, araştırarak yazıldığı belli. Böyle birkaç faydalı site var. Ancak şu sözde isim sözlüklerine güvenim hiç yok. Hiçbir kaynak göstermeden her isme Cennette çiçek, Cennette melek diye anlam uyduruluyor.
Sengulozcn luckymum aynen benim de iki erkek sonrası kız zorlanıyorum isimde inşallah hayırlıysa doğarlar
Hlal luckymum bende çok kararsızım,Hira,İkra,Ahsen,buglem,erva,Dilay,beril,beren,minel,Miray,Eslem ,belis,Melis,Serra,aslı