luckymum 2 oğlanın üstüne kız bebeğimiz olacak kısmetse. Erkek ismi bulmanın zorluğundan yakınırdım ama kız daha zormuş meğerse. Soyadı kısalığından dolayı ve tek isim istediğimden minimum 5 harfli olursa sevinirim🥰
Balimkiz Sghslove sadece balım istiyordum bendr ama herkes eşimi vazgeçirdi herkes balım balım diyecek diye o yüzden bende Defne balıma karar verdim ilerde kendi isterse Defne yi kullanır 😂
dilekkrtp Mihra, Erva, İkra, Eliz, İlsu, Alin, Hayal, Almila, Defne beğendiğim isimleri yazmak istedim canım belki seninde beğendiğin olur 😊
Pnaronoruc luckymum benimde nasipse bir kızım olucak adı Ayşe Hümeyra olarak düşündük eşimle hem Hz.Aişe annemizin adı ve Efendimizin as Aişe annemize isim olarak bıraktığı Hümeyra lakabı al yanaklı yemektir manası da çok güzel ☺️💕
Didi6 luckymum Elisa ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Snt luckymum cennet kapisinda bekleyen melek mis ismin anlami..ben hamile kaldigimi bile bilmiyordum 3.çocuğum rüyamda onun ismiyle uyandim..2 hafta sonra öğrendim ki 2haftalik hamileyim ve kiz..şimdi adi elisa olacak..oğlumun adi arda kizimin almina bu da inşallah elisa olcak💖