Fyzard Nişanım geldi açılmam da var ama hala sancım yok düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor 🤐 39+0 oldum var mı benimle aynı durumda olan 😁
Esereser Fyzard bn 31 haftalikken rahim uzunlugu 2.53 cikti biraz skntili dediydi simdi 35 haftaligim 2 gundur akinti daha cok geliyr ve sulu oluyr biraz boyle bir durumla karsilasmiydin nisandan once
Fyzard 123w123w aynı benimde işte son haftamdayım eğer 19 una kadar sancım olmazsa suni sancı vericekler 🙄😊
Gulsen55 Kizlar acilma olduktan sonra zaten bebis kendini hazirliyordur.. yani hazirlikli olmak lazim aksamada gelebilir ama 2/3 gun sonrada.. hic belli olmaz🙏🏻 Rabbim kolay dogumlar nasip etsin
Fyzard Gulsen55 amin amin inşallah 💓 gelecekleri vakit belli aslında da biz anneler biraz sabırsızlanıyoruz işte 😁😊
Gulsen55 Fyzard dünyanın en güzel duygusunu yaşadığımız için sabırsız olmamak elde değil.. Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Fyzard Esereser evet hatta bazen afedersin acaba biraz idrar mi kaçırdım diyordum ama yok akıntı bende de sulu gelmeye başlamıştı sonra nişan geldi
bebiss1 bol bol yürüyüs yapin kizlar merdiven inin cikin inankinki cok yardimci oluyo acilmaya doguma ben 3. bekliyorum 2kisinde doktorumun hep dedigi yürüyüsdü gercekten faydasini gördüm
Fyzard bebiss1 fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum ama yürüyemezsem bile evde sürekli iş yapıyorum 😁