MNursel ftmk bende 10 gündür ıhlamur içiyorum ama yok. Baktım nefes alamıyorum gidip serum taktırdım. Biraz düzeldim ama sanırım gidip yine taktiracagim . Acilden girince zaten ilaç veremem deyip direk seruma gonderiyorlar
nergiz_ Esrayagixemir1604_ bende bu iki gündür burun tıkanıklığı yaşıyorum her gün meyve yemeye özen gösteriyorum hastalanmamak için ama nafile sanki kapıcam şifayı 🤧
Mucizem_21 ftmk ıhlamur ve limon bende limon etkisini gösterdi dilimleyip dilimleyip yedim öyle atlattım yoksa çok zor
Grhn ftmk ben dayanamamışdım doktora gittim fısfıs verdi ve bol bol su içtim mandalina yedim dinlendm çok şükür atlattım öneririm
Ozuturk Burun tıkanıklığı için sirkeli su iyi geliyor genzinize çekin temizleyin boğaz ağrınız varsa gargara yapabilirisiniz.
Nur-11 Ben aniden grip oldum direndim hastaneye gitmeyeyim bişey yapmayacaklar diye faranjit olmuşsun serum takalım hemen dedi antibiyotik taktı hava verdi ev içinde antibiyotik yazdı 1 haftadır kullanıyorum geçmedi hala bfn Boğaz acısı ve öksürük için pekmez içtim elma kabuklu ballı ıhlamur içtim ayaklarıma ve bogazıma vicks sürdüm 1 haftadır 10 kilo mandalina yedim😂 hamilelikte hastalık gerçekten çok zor ve hemen atlatılmıyor normalde su yapılanlarla ayağa kalkmam lazımdı ama yok 😒
Meralll Ben de bitmiş bir burun spreyinin içine tuzlu su koyup burnuma sıktım, biraz rahatlatıyor. Ayrıca ıhlamur, limon, mandalina vs. Ama en az bir hafta çekiliyor her halükarda😕geçmiş olsun..