Suls Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.7haftalık hamileyim.doktor 5haftada kahverengi akıntım olduğu için progestan verdi günde 3kere.vajinal olarak alıyorum ama her gün çamaşırımda su gibi renksiz akıntı oluyor bu durumu yaşanyan var mı?
Semakrkmz Suls canım bende kullanıyorum senin gibi 7 haftalığım dediğin gibi su gibi akıntı oluyo bendede 😇
Aysegulserdar Suls bende kullanıyorum canım 7 haftalık hamileyim bnde beyaz oluyor günde bir defa kullanıyorum bide aynı gün Doğum yapıcaz heralde 😍🤰🏼
Dyg10 Suls Suls bende yaklaşık 1 haftadır vajinal almaya başladım aynı sorun bende de var. Su gibi iç çamaşırım sırıksıklam oluyo İnşallah ciddi bişey değildir😞
Aysegulserdar Semakrkmz Doğumun 29 ekim olcak heralde seninde canım aynı gün bende 7 haftalık hamileyim 🙂
Suls Semakrkmz doktoru aradım ulaşamadım bugun baya zor durumda kaldım işyerinde eczaneye uğradım belki enfeksiyon olabilir dedi bakalım gene ulaşmaya çalışacağım doktora
SaadetBayrak Bende 5 haftalık hamileyim günde 1 kez kullanıyorum akıntı çok oluyo araştırdım normalmiş canm
Suls Aysegulserdar bir önceki gebeliğim düşükle sonçlandığı için doktor direk günde 3kezle başlattı ağıdan alamadım çok sersemletti beni.vajindanda hep oluyordu ama bugun baya fazlaydı.evet canım aynı gün doğuracağız allah nasip ederse🙏🏻
Semakrkmz Aysegulserdar sen bebeği gördünmü canım bana karından baktı doktor 6 haftalık ken kese göründü çarşamba tekrar gidicem 😇
Semakrkmz Aysegulserdar 🤲🏻🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşallah bende görür duyarım 😇
Suls Prenslerimmm ağızdan çok sersemletti beni doktorda vajinadan alırsan çok yan etki yapmaz dedi.ama tek bnde olamaması içim rahatlattı🤗
RozelinDemir Prenslerimmm Mrba 12 hafatlik hamileyim kanamam oluyr.doktorum vajinaldan kulan demişti ama ben ağızdan alıyorum sizce sorun olurmu
Aysegulserdar Suls benimde. İlk gebeliğim düşükle sonlandı canım ağızdanaldığıö zaman kusma bulantı baş dönmesi çok fazla oluyor ayakta duramıyorum sersem gibi oluyorum doktorum banada alttan al dedi inşallah sağ Salim kucağımıza alırız rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın 🙏🏻
Suls Prenslerimmm ben ağızdan alınca hiç halim olmadı ama vajinadan alınca uyku ve hafif bir mide bulantısı yapıyor.çok araştırdım vajinal olarak daha etkili olduğu için ağıza göre yan etkisi daha az olurmuş ama genede olurmuş.doktorum bu etkileri azaltmak içim bol su dedi cnm.midem bulanıyor ama günde 2lt içmeye çalışıyorum