Elosunannesi Kızlar böyle bi liste oluşturan var mı yada bi yerden fotosunu filan çeken varsa atabilir mi buraya
Elosunannesi [x] Küvet banyo kovası tas [ ] Şampuan krem bebek yağı kulak çöpü lif [ ] Bez ıslak mendil [x] Kapı süsü magnet [x] Hastane kapısı tülü [ ] İsimli Hastane çıkışı [x] Yedek hastane çıkışı [x] Babynest takımı [x] Bebek bakım çantası [x] Uzun kol çıtçıtli badi [x] Ayakli alt pijama [x] Zıbınlı pijamalar [x] Bornoz havlu seti [x] Çoraplar [x] Ağız mendili [x] 3 alt ust Takım elbise [x] Kalin Battaniye [x] İnce battaniye [x] Yün yelekler [ ] Biberon seti [ ] Tırnak makası tarak seti [ ] Emzik [ ] Beşik [ ] Nevresim seti [ ] Lohusa pijaması [ ] Beyaz şal [ ] Emzirme sütyeni [ ] Atlet-kilot çamaşır [ ] Hastane terliği Ben şöyle bi liste yaptım kendim eksiklerim var hala yazmadığım bişey varmı die sizlere sorayım dedim 😊
Baloglum93 Elosunannesi bebeğe kulak çöpü kullanmak zararlı değil mi ? Normal bı insan için bile onermiyolar merak ettim
Elosunannesi Baloglum93 bebekler için özel kulak çubukları var sadece kulağnda kalan suyu almak için çünkü su giderse kulağına ağrı yapar bnce alınması lazım
Eymenefemm Bir tek bebek arabası yazmamışın canım bence tam ekstra patik ve kilotlu çorap felan da al başka eksiğin yok maşallah🥰
Hlal Kısa denk geldiği için ben bebek arabası almadım onun yerine oto koltuğu alicam bende. Kışın nede olsa çıkamam sanırım bebekle sogukda bebek arabasyla
Elosunannesi Hlal bnde böyle düşündüm aralıkda doğumum olucak allah nasip ederse mayıs gibi kendımıze araba alıcaz o zmn bebegede hem arabasını hem fe oto koltuğunu alırım die düşündüm