Mervezumra minikmelegim_ ben odemedim doktorum acilden giris yaptırdı acilde yaptilar igneyi hemen ciktim zaten
ekara minikmelegim_ ödenmiyor. Beni hastanede yatış gösterdiler iğne vurulduktan sonra taburcu ettiler yatış olunca ssk karşılıyomuş
Esraygtf minikmelegim_ özeldeki doktorum 400tl ödemesi var git devlette yaptır dedi devlette ücretsiz yaptırdım
Smsmsm minikmelegim_ bizde salı günü yaptıracaz. Doktor yatış yapacam dedi ama ücreti sormadım varmı yokmu
Mebos Smsmsm bişi sorabilimiyim kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyor benim doktorum anne pozitifse problem olmuyor dedi
minikmelegim_ Esmayusuf33 siz normal kontrol olarak gittiniz dimi? Kadin doguma yani? Onlar sizi yonlendirdi galiba?
Grisayfa minikmelegim_ benim gittiğim özelde 350 istediler ben devlette yaptırdım işin kötü yanı Doğumdan sonra olursada ekstra 350 tl alıyorlarmış hatta burda konu açmıştım doktor mor reçete yazacak eşim gidip eczacılar odasından alacak uyguna geliyormuş o zaman
minikmelegim_ Grisayfa doğumdan hemen sonra da vuruyorlar diye biliyorum ama gorunuse bakilirsa her ozel hastane ucret talep etmiyor insallah benimkide etmez :)
Grisayfa minikmelegim_ eğer bebeğin kan grubu sizinkiyle aynı olursa yapmıyorlar hastanenize sorarsınız Doğuma yakın
Esmayusuf33 minikmelegim_ saglik ocagi soyledi bende hastaneye gittim doktoruma soyledim gun olarak gecmisti ama doktorum yinede yapti sorun olmaz dedi
minikmelegim_ Mihranyesim yani iğnenin ucretini odemediniz işlemler icin odediniz iğne pahaliymis cunku