denizadaalpp haftaya geldim ikiz gebeyim .. başlarda burda okuyodum yada etraftan duyuyordum korkuyordum hamilelikten şükür ki kanama disinda şuana kadar cok rahat geldim örnegin enfeksiyon diş agrisi uykusuzluk kilo almaktan ve trip atip eşimle kawga etmekten cok korkuyodum hic birini yaşamadim bu haftama kadar lutfen psikojk bunlara aldanmayin tabi herkesin bir olmuyor gebeligi ama korkmayin panik yapmayin ilersi icin ben yaptm oyuzden soluyom 🤭 inş hayirlisiylada dogururm saglikli bi sekilde 😁
Hacer_ikiz_gebe denizadaalpp Evet bende çok inanıyorum buna o yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum hep inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz vakti zamanında hayırlısıyla bende 34 ü görürüm siz gibi 😄
Ozlem2634 denizadaalpp sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle ben doğurdum hatta 57 günlük olduk bile🤗🤗🥳 hiç stres olma bende 37+5 de doğurdum dediğin gibi gayet sağlıkla geçti hamilelik kanama dışında😁normal doğumm mu valla ben cesaret edemedim😁
Merve6475 denizadaalpp ay biz daha 8+2 yiz ikizlerimle inşallah sizin haftaları görürüz bizde zaman çabuk gecse ☹️
ballicoreklerim denizadaalpp bizde 29 haftalık olduk şaka gibi 😂😂 maşalllah diyorum bize Kiloları nasıl hanımlar yaa sizin aralarında fark cok mu
denizadaalpp Hacer_ikiz_gebe bn bklemiodum canm 34ü . bugun doktora gttm hedef 37 diyor .hemde norml dogum diooo🙄🙄🙄🙄
Hacer_ikiz_gebe denizadaalpp yaa ciddi misin cok güzel bi his olsa gerek valla gözüm doldu yaa 😍😍 Bana da dua et inşallah bende görürüm o günleri ❤️❤️
mehtap5506 denizadaalpp Evet canim 30.haftadayım 24.haftadan beri baş geliş ama doktorum daha doğumla ilgili birşey demedi
Hacer_ikiz_gebe denizadaalpp benim kızım aşağıda ve baş aşağı duruyo başının oldugu yerde sanki tekme atıyomuş gibi oluyo neden acaba canım ya dikişli olduğum için korkuyom dikişlere bişey olcak diye
denizadaalpp mehtap5506 bnm mecburiyetten doktorum degisti bu hafta önceki bisey demiyodu daha bu direk öyle dedi guvenemiomda korkuyommm
Hacer_ikiz_gebe denizadaalpp bi abla var tandıgım 39. Haftasında normal doğum yapmış ikizlerini bende şok olmuştum Rabbim içine ferahlık veriyo demek ki canım
denizadaalpp Ozlem2634 oy masalhh saglikli buyusunler inş😍 ah o cesaret bndede yok npcm blmiyorummmmmmnmm
ballicoreklerim Ozlem2634 maşaallah saglıkl büyüsünler ☺️🧿 darısı bize inşallah benim doktorum 22 haftamda direk Sezeryan aysecim dedi normali oluru yok Yani
zhrszcylcn beni özellikle doktorlar o kadar korkuttu ki hamileliğimi hissedemedim, hep kötü bir şeyler bekledim.. yarın 19 haftalık oluyoruz bakalım, inşallah bizde 34 35leri görürüz.
denizadaalpp Hacer_ikiz_gebe kiloları azmıştır onlarin oyuzden 39a gelmistir . bnmkiler kilolu oyuzden 37.haftadan ileri gitmez dedi cnm
Hacer_ikiz_gebe denizadaalpp hıckırıkda mı o kadar net oluyor büyüdükçe 😄 tekme gibi diye hıckırık olmaz sandım elleri mi acaba diyorum kafamı karıstırdı yavrucak 😄😄