Rabiaa17 Kızlar son 3 gecedir uykumda kramp giriyor bacağım kasılıp kalıyor çok sıkıntılı Bi durum bunu yaşıyan varsa ne yapıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Deletedmom6 Muhammedim0125 Bana da magnezyum verdi doktor ama kullanmadım hiç açıkçası bundan sonra kullanayım o zmn
gozde- Rabiaa17 çok normalll gebelikte magnezyum eksikliğinden oluyor canım..dokturuna yazdır , bide mutlaka muz tüket ve yatarken bacağının arasına yastık koy oda engelliyor
Fzlt Rabiaa17 doktor magnezyum tablet veriyor. İşe yarıyor ama benim gibi ilaç ilaç sevmeyen bir insansan en güzel ve etkili olan şey masaj eşimiz yatmadan önce kremle şöyle 15 dakka masaj yapsın süper oluyor😁
Meryem15Denizzz Kızlar kusura bakmayın bişey soracaktım benim troid bezlerim çalışmıyor ilaç kullanıyorum ve 6 haftalık hamileyim aranızda yada çevrenizde böyle olan var mı bebeğe zararı olur mu
Aozge Rabiaa17 kramplara, kasılmalara muz çok iyi geliyor günde muhakkak 1 tane tüketin bol bol da su için. Bende de oluyor doktorum muz yememi önerdi faydasini da görüyorum.