Seymaert Kızlar selam. Sırtıma birden ağrı girdi geçmiyor birde karnımın üst kısmında baskı hissediyorum. Neden sizce doğum başlangıcı olabilir mi? Kasık ağrım yok
Sghslove Seymaert valla sertleşme filan var mı kimisi hissetmiyormuş başlangıçta sancıları eğer rahatsız ediciyse git bir acile ve doktorunu bilgilendir derim canım
Deletedmom0026 Seymaert bel agrisi yuruyunce gecmiyor ise dogum sancisidir demisti doktor biraz yurumeye calisabilir misin
Sghslove Seymaert bende de hafif adet ağrısı gibi ağrı ve bel ağrısı vardı bugün biraz sancıların başlamış dedi doktor çok hissedilmeyebiliyor demek istediğim ihmal etme
duyguyilmaz Benim doktorum da dogum sancisi belden girer kasiklara vurur adet sancisi gibi dusun gecmez dedi. O degil de ben 9 ayda adet sancisi nasildi onu da unuttum iyi mi😁🙊
Seymaert duyguyilmaz ay belimde ağrı ama kasıklarda filan birşey yok. Geçmedi de hala. Doğurcam mı acaba yaaa🤦♀️
Ozlem35 Seymaert ihmal etme ozaman canım benim, sen hazırlıklı bir şekilde git.cunku haftasindasin hemen hemen doğumun.Guzelce duşunu al rahatlarsın biraz