Canimoglumkubra Kızlar özel hastanede kendi isteğimle sezeryan gününü belirleye biliyormuyuz ben 2 Aralık istiyorum mesela 38 hafta oluyorum ozmn doktorum kabul edermi yada erken dermi sizce çünkü zor bir hamilelik geçiriyorum
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Canimoglumkubra Bende özele gidiyorum benim doktorum bu konuda hassas.En iyisi doktorunuza açıkça sormanız:)
Nurdlmc Canimoglumkubra sen belirleyebilirsin fakat belli bir tarih doktor söyler sana o aralıkta olabilir
Gldane Canimoglumkubra ben kendim belirledim ama 39 olmuştuk rüyamda tarih gördüm istediğim gün de doğum yaptım 💞💞
Canimoglumkubra Nurdlmc bilmiyorum ama sizce doktorum ne der erken falan deme olasılığı ne merak ediyorum
Nurdlmc Canimoglumkubra yani tam 38’de almaz büyük ihtimal en erken 38+5 diye söyleniyor bi ters durum yoksa o tarihten sonra bi Aralık söyler sana
Bahar2 Canimoglumkubra 38. Hafta dan sonra normal doğum zamanı oluyor eğer bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa doktorunuz kabul edecektir. Sağlıkla gelsin
Canimoglumkubra Bahar2 çok sağolun ilk gebeliğim biraz sıkıntılı geçiyor ki doktorum da muhtemelen o civar der salı kontrolüm varda yinede sormak istedim çünkü bunu teklif edicem bakalım hayırlısı
Sahreyldrm Canimoglumkubra eğer 38.hafta aralığında ise kabul ediyor canım ben de çok ağrılı ve zor bı gebelik geçiriyorum 37+5im doktorum Perşembe günü demişti 38+2deyken biz de eşimin izni söz konusu olunca pazartesi istedik tamam zaten çocuk gelişmiş dedi yarın 37+6 da giriyoruz insallah
Tz1 Canimoglumkubra bende özele gidiyordum doktorum özellikle istediğin bir gün var mı diye sormuştu ve gününü ben belirlemiştim şimdi oğlum 1 aylık
Canimoglumkubra Tz1 maşallah sağlıkla büyütün inşallah 🙏 bende 2 Aralık istedigimi söylesem sizce erken mi 38 oluyor
Tz1 Canimoglumkubra çok erken değil aslında ama bebeğinizin gelişimi için 1 hafta daha bekleyin derim ben tam 39.haftada oldum