Hatice_mustafa birtutammutluluk Aksine babamız ne zaman elini koyup oğlum diye severse hemen vuruyor bana da vuruyor gün içinde iletisimimiz çok iyi ama babanın yanında beni unutuyor minik canavarım. 😍😍😍😎
birtutammutluluk Hatice_mustafa aaa ne güzel keşke bizimkide öyle olsa 😁 pek fazla hissetmiş sayılmaz çünkü eşim 🤭 maşallah oğluşuna 🧿😍
Nuraslanklc eknsnsr98 başlarda öyle elimle hissetmek istiyordum bende😍 şimdi izlemeye doyamıyorum duracak diye elimi sürmüyorum😅😅
Nuraslanklc eknsnsr98 elini ayağını ayırt edemiyorum sadece elimi attığımda sivri bi şekilde kemik batıyor oda ya dizi dirseği yada ayağıdır diye düşünüyorum 😅 dışarı dan bi çıkıntı oluyor karın sağa sola yamuluyor görülen o şu an😍
Nuraslanklc Happymamizmir o haftalarda başlıyor hemen hemen🥰 şu an birazda can acıtıyor son zamanlarda nasıl olur düşünemiyorum😄hareket ettikçe birde tuvaletim geliyor 😂
Happymamizmir Yarısını devirdik çoğumuz ben bundan sonrası daha zor geccek diye düşünüyorum 😢😢 bu zamana kadar çok iyi geçti çünkü ☺️😢 motive etmeye çalışıyorum kendimi ama pek olmuyoo hele doğumu düşündükçe sabırsızlanıyorum ☺️