Sinemozdem Selamlar, nasıl geçiyor hamişler? Benim bugün alt karnımda biraz ağrı var gibi endişe ettim dr gitsem mi? Yoksa normal mi sizlerde de oluyor mu?
Aysecim Sinemozdem 15 +2 haftalığım bende nasıl bir agru tam olarak ara ara mi giriyor bendede oluyorda öyle dayanılmayacak bir agrı degil ama enfeksiyonunda var doktora gidip gitmemekte kararsizim enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum
Erbualp Sinemozdem bende bu gece den sonra 16 haftalık oluyorum . Ara ara benim de agrım oluyor sanki bıçak saplar gbi derler ya o şekil gibi 5 6 saniye sürüyor sonra geçiyor bende anlamadım bu normal mi değil mi diye salı günü kontrolüm var onu bekliyorum
Sinemozdem Aysecim belki de gaz sancısı gibi bişey emin değilim ama sürekli yok ara ara var bide karnıma bastırınca acıyo gibi,büyüyo ondan mı acaba?
Sinemozdem mavera aslında çok gitmek istiyorum ama belki normal bşyse diye evham yapmakta istemiyorum:(
T_ak Bende midem kasılıyo ağrı yapiyo ve anlık sonra geciyo açıkçası bende korkuyorum pazartesi doktoramı gitsem die düşünmüyo değilim 🙈