Aynuradem Selam kizlar 39+4 oldum gecen hafta kontrole gittigimde ntsde sancim cikmisti doktor kontrol etti 1cm acilmam warmış o gun bugündür sancilarim yok denecek kasar azaldi korkudan gerimi kacti ne 🤷🏻♀️Sizde durumlar nedir
sydayldZ Aynuradem 39+3üm nstde de cok hafif sancılar cıkıyo bende adet ağrısı gibi ağrılar oluyo bazen gelen giden yok catı muayenesi de yapmadı doktorum sancın gelince dedi beklemedeyiz😏
Aynuradem ZmrtDilaa ay ikisinide hic istemiyorum Allah yardimcimiz olsun😕 bende ole diyodum ama son zmnlar gecmek bilmiyo inan ne kalkiliyo ne yatiliyo🙄
Aynuradem sydayldZ bendede mide bulantisi wardi bunu soyledim doktora bakalim o zmn dedi hazirlik yapiyo olabilir cocuk dedi bakti 1cm acikligim warmis geçen hafta ama ole kaldi daha ne sancim geliyo ne bişe zmani war daha ama ne bilim sezeryan we suni sancidan korkuyorum kendi sancimiz gelir insallah🙂
sydayldZ Aynuradem insallah valla sanki hiç gelmiycekmiş gibime geliyo artık cok sabırsızlanıyorum insanların baskısıda bitirdi beni niye doğurmuyosun diyolar ben doğurmuyorum sanki😮 Allah hepimizi bir avazda kurtarsın insallah