Bnbalik Gami89 33+2 allah nasip ederse ilk doğumum olacak ama bilmiyorum nasıl olur. Dün bi türlü yatamadım sürekli dönüp durdum. Bebeğim makat gelişi ve rahmi tekmeliyor 🤣🤣
melikeyakisikli Gami89 34+4 haftalığızz prensesimle henüz belli değil sağlıkla gelsin gerisi önemli değil 🌸
Gami89 Bnbalik evet aynen yatmakta bende zorlanıyorum ve ayağıma kramp gibi his gelıyor ama herseye değer 😍😍😍😍
Sirin_beyza Gami89 sezaryan kuzum 34+1 marjinal plesanta previa tanısı koyuldu normal doğuraman deiler
Glcntrk feraye12 bende de 2gündür o agrılar var doktorumuz kontrol edelim olmadı idrar kültür bakacaz dedi .Siz danıştınız mı doktorunuza???
duyguyilmaz Kizlar benim de 34+4 ama ultrasona gore 35+6. Bebek adete gore mi ultrasona gore mi doguyo? Ultrasona gore 22 Aralik gozukuyo dogum. Adete gore 1 OCak. Eger gelisimine gore doguyosa izne ayrilmadan dogurma ihtimalim var tirsiyorum😂
feraye12 Glcntrk tam idrar tahlili yaptırdım bisey cıkmadı ama kültür istemedi bebek ağırlastıkca ağrılar coğalmaya baslıyo 🤷♀️