Nuur2001 aaayseeeee ben kullandım canım 2 sefer kullandım şuanlık hafta başında da kıyafetleribi yıkıcam
tgbasaritas aaayseeeee temiz icerikli istiyorsaniz frosh baby ve siveno baby onerebilirim,ama sivi deterjanlar ilerde kaka lekesini falan cikartmiyormus. Ben ilk yikamalari siviyla yaptim sonrasinda kullanmak icin duru granul aldim
Beyzanurlina aaayseeeee uni baby aldm kuzum 200 ml di cocuk dogmadan bitti nerdeyse 🤣 toz deterjan aldm roxy di 2 kg su 25 tl onu kullancam ama unı babynın yumusatıcısına devam etcem uygun 1500 ml 38 tl
Dyglila aaayseeeee baby&me kullanıyoruz canım kaka lekeleri içinde baby&me nin leke çıkarıcısı var çok etkili hemde bitkisel 😊
tgbasaritas aaayseeeee ben de sividan devam etmek istiyorum ama malesef kaka lekesini yada baska lekeleri cikarmiyor,anca leke cikarici alip birlikte kullaninca cikariyor
sidikacansu aaayseeeee Been 🙋🏻♀ Hamileliğimin son iki ayında alış veriş yaptım kızım için baya kıyafeti olunca e hepsini yıkamak gerekti. Dalin sıvı deterjan aldım marka sempatisinden kaynaklı ama sonra iyiki de almışım dedim. Şimdi bir yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum 🥰
Sghslove aaayseeeee ben babys green aldım her şeyi de onla yıkadım. Az koyuyorum kokusuz ve organik. Mühendisinoğlu da öneriyor 😀
Selvaelyenn aaayseeeee yeni çıkan duru granül matkle yıkadm yumuşatıcıda dalin kullandım. Ama durudan memnun kalmadım. Bebeğimin bir kaç eşyasında erimemiş nokta nokta izler gördüm neden oldu bilmiyorum ama.
Kbrbydk aaayseeeee henüz kullanmadim ama doğal içerikli olsun dersen siveno minoris Green clean tavsiye ederim.
Elifdmrylmz aaayseeeee canim benim 3 yegenimde de dalin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısinı kullanmıştık. Bende simdi bebegime dalin almayi düşünüyorum