girlorboyy Mucizeannisi Silemsi Nurersel kızlar ben hiç tek başıma kalamıyorum korkuyorum siz de öyle misiniz?
Nurersel Bende çok merak ediyorum 🙈 buraya yazacakları heyecanla bekliyorum şahsen ben asla normal dogum düşünmüyorum panik atağımla ki normal Doğumun ne kadar kolay olduğunu bilen bir anne olmama rağmen ..
Mucizeannisi Bende şurda bekleyeyim 🤷🏻♀️ 3 senedir panik atak ve ankisiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum resmen 6 aylık hamileyim hayırlısı ..
Mucizeannisi girlorboyy eşim işten gelene kadar gözüm saatte içime hep bir korku giriyor kaygı duyuyorum sürekli kötü bişey olacak gibi ☹️
girlorboyy Mucizeannisi sanki yanımda biri yokken atak gelicek çok kötü olacakmşm ölecekmişim gibi hissediyorum sürekli ben sen de öyle msin
Mucizeannisi girlorboyy Malesef evet 😩 yalnız kaldıkça kafam konuşuyor kaygıya düşürüyor beni hastanelik olacakmışım gibi yanımda biri olmayacak kötü olacakmışım gibiyim ☹️
Mucizeannisi girlorboyy kaç haftalıksın canım ? Güzel telkinlerde bulun kendine. Şuan çok şükür Rabbime ben iyi hissediyorum. Bende ilaç kullandım 1 sene önce bıraktım 8 aylık hamileyim şuan. YouTube den İzzet güllü nün videolarını izlemeni tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun şuan nasılsın ?
girlorboyy Mucizeannisi ilaç terapi hiçbiri işe yaramadı cnm. tek kalınca çok korkuyorum. tek olduğum zmn panik atağım geliyor direk baş dönmesi günlerce ayağa kalkamıyorum ve sürekli ağlıyorum. elimde olmadan ilerde ya yalnız kalırsam deliririm diye kafamda kuruyorum hep