NisaMomy aynı durum bende var ama benimki 32. Haftada belli oldu. Benimki çok karışık, ayrıntılı raporunda ve resimlerde var gözüküyor. Ama şu an bir damar eksik gözüküyor. Tek arter tek ven deniyor bu duruma. Yani normalde 3 damar olması gerekirken bizde 2 damar var ve bebek ilerleyen haftalarda damarlar yetersiz kaldığı için geriden geliyor gelişim geriliği oluyor. Sizin haftanız çok erken size hemen önlem almaları lazım coraspin veriyorlar sanırım onunla geriliği önleyebilirsinziZ. Çünkü benim de 28 e kadar hep önden gidiyordu. Benim bugün gittiğim Perinatolog bu bir damarın sonradan kapanmış olduğunu söyledi, bu durum çok nadir karşılaşılan bir durummuş. Ben tek arter tek ven olduğu için kalıtsal bir durum olup olmadığını sordum organlarında problem gözükmüyor bu ihtimal her zaman için var ama bunu düşünmeyin dedi. Ben şu an 35+4 üm. Size tavsiyem ikili testinizi yaptırın ayrıntılınızı da güzel bir yerde yaptırın benim Dr. lar bunlara bakarak yorum yaptı. Bu Arada Dr. unuz bu konuda size açıklama yapmalıydı, Dr. unuzu bir daha gözden geçirin derim çok karşılaşılan bir durum değil bu. Bir damardan beklemediği için şimdiden önlem alması lazım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🤲