sinifcianne Hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce pazartesi doktora gideceğim. Böyle 2. Cocugu olan var mı tavsiyelerinizi istiyorum.
NurGrlek sinifcianne kızımın 1 yaş doğum gününden sonra hamile kalmışım şuan 21 aylık 36 haftalık hamileyim ☺️ oğlumu bekliyorum
Busra_210309 sinifcianne oglum 9 aylikken kaza ile hamile kaldim smdi 14 aylik 23+1 kizim olcak inşallah Allah yardımcimiz olsun napalm 😊
Sukranfidan21 sinifcianne oğlum 8 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim o psikolojiyi sadece yaşayan bilir zamanla alıştım çok şükür ikinci evladımı kucağıma almaya günler kaldı 🤗
edward sinifcianne benim kızım 5 aylıkken hamile kalmışım kızım şuan 11 aylık karnımdaki 6 aylık çok zorlanıyorum tek bakmak çok zor kızım kucak istiyor sürekli onunla oynamamı istiyor çok zorlanıyorum ya yemeğimi bile zor yiyorum.
TubaKorkmaz 15 aylıkken oğlum hamile kaldım isteyerek şimdi 38+ 2 yim ne yalan söyleyim çokta kolay olmuyor çocukla doğurduktan sonra nasıl olcak onu hiç bilmiyorum yaşayıp görcez ;)
Mutlu_anne2 Kızım 22 aylıkken hamile kaldım suan 31+2 yiz zorlaniyorum öyle zor bi cocuk değil kızım uykusu yemeği falan duzenlidiro yüzden isteyerek hamile kaldım
sinifcianne Mutlu_anne2 aynen benim de oğlum zor bir cocuk değil odasını falan ayırdım ama sürekli kucak istıyor bu ara ve çalışıyorum düşük tehlikem olur diye cok endişeliyim.
TubaKorkmaz sinifcianne doğumuma 10’gün kaldı geçen pilav yaptım ama kucakta oğlumla nefes alamıyorum artık bende son ay çok zor küçük çocukla ben birde gurbetteyim yurtdışında annem falan olsaydı yardım ederdi allah yardımcımız olsun 🙏😍bunada şükür sağlıkla doğsunlarda
Mutlu_anne2 sinifcianne benim kızım da dışarıda kucak istiyordu 5 6 aya kadar aldım artık diyorum kızım kardeşin var bak karnım kocaman oldu seni alamam yorulduysan oturalim diyorum artık istemiyor hatta kiyamayip ben diyorum gel kucağıma alayım olmaz kardes var diyor
sinifcianne Sukranfidan21 ne güzel inşallah ben de sağlıkla kucagıma alırım zira şu an cok endişeliyim düşük olur diye ufak cocugumla zor olacak gibi🤭
zeynepfth emziriyor musun peki bu hamile kalanlar benm de ogljm 9 aylik bende hamileyim 7 haftalik emziriyorim hala nasil kesicem bilemiyom kiymiyom
Hiram1905 sinifcianne 40 kim çıkınca hamile kaldm 😭6 aylık kızım var 22 haftalık hamileyim ölü gibiyim şuan 6 kilo verdm
momof3 sinifcianne Kızım 1 yaşındayken öğrenmiştim tekrar hamile olduğumu ben de 🙂 en az ilki kadar sevinmiştim.Şuan Kızım 20 aylık karnımdaki 38+2 haftalık 💖 Hamileliğim çok kolay geçmiyor,Doğumdan sonrası da bi bu kadar zor geçecek belki ama bir şekilde atlatacağıma Emin’im
Demetdemircioglu sinifcianne 15 aylikken hamileligimi ogrendim😊 2si beraber buyucekler dogum gununu kardesiyle kutlucaz oglumun🥰
Labaysenur Benimde şuan oğlum 20 aylık , karnımdakide 30 haftalık.alıştım ama yinede stresim oğluma kıyamıyorum çok üzülüyorum ilgisi bölünecek diye yetememekten korkuyorum yoksa yorgunlukmuş uykusuzluk falan önemli değil 😔