Glsh ulker2017 Kaşınma eğer abartı değilse normal olabiliyor yani cilt gerildiği ve kuruduğu için kaşınıyor benimde 16. Haftadan sonra ara ara oluyor ben çatlak kremi kullanıyorum lierac’ın doktorumda onu önerdi bide yağlanıyorum bebe yağı badem yada hindistan cevizi iyi geliyor bilginiz olsun 🙂 ama çok rahatsız ederse seni doktoruna sormalısın karaciğere bakılabilir mantar egzama gibi birşey çıkmasın diye
Harna ulker2017 ben 36+5 haftaligim son 2 haftadır acayip kaşınıyorum özellikle geceleri doktorum karaciğer enzimlerime baktı önemli dedi sonuç iyi çıkınca stresten olabilir dedi
Mervezcanen ulker2017 Hormonlardan kaynaklanıyor canım bende ilk 3ay kaşındım birden kesildi ve doktorum normal demişti ama yine de kullandığın deterjanı değiştirebilirsin hamilelikte daha da hassaslaşıp değişik alerjiler ortaya çıkabiliyor takibe al bakalım ☺
ulker2017 Aylin20 evet canim doktor portakaldan limondan falan oldugunu soyledi ama simdi yemesemde yinede kasinma var,doktora sordunmu?
Aylin20 ulker2017 bana dedi stressizin çıkıyor ve cildimin aşırı kuru olduğunu söyledi sen su an kay aylık oldun
ulker2017 Aylin20 simdi 3 ayligim benimde cildim kuru ondan ola bilir mi acaba🤔 sen kac ayliksin canim? Ilk aydan mi kasinma var?
Aylin20 ulker2017 benim haftaya allah nasip ederse 5 ay dolucak ama başdan beti kaşınıyorum ve akrın kısmımda koy renkte lekelenme gibi oldu kuruluktan çok aşırı kuru olduğu icin cildim dediler şimdi dr bana nemlendirici yazdı özel bitane ve bir krem içinde çok az miktarda kortison var kana karısmicak kadar onunla kontrol altında tutuyorum yoksa maf ediyoru beni bide sıcağı sevmiyor artık kon kazak falan giyemiyorum
ulker2017 Aylin20 bende öyleyim kalin bi seyler giyemiyorum çok kasindiriyor. IN SA ALLAH Faydasini gorursun canim💕
elfayaz kızlar Kaşınma deyip geçmeyin Karaciğere bakılması lazım anlamada doktor yok meyveden yok cildin kuru ondan dedi meğerse karaciğer enzimleri yükselmiş erken dogum yaptı
ulker2017 Glsh banada öyle söyluyorlar cilt kurulugu ve gerildiginden oluyor ama kasinma nerdeyse 5-6 haftaligimdan beri var o yüzden bir az tedirgin oldum bebe yagi kullaniyorum canim bide wellada yag var onu suruyorum,tesekkur ederim🌷
ulker2017 Harna evet stresten bide cilt çok kuru oldugu zamanda kasinma çok oluyor😐 Çok sükür ki kötü bi sey çikmamis🙏☺ ALLAH Hayirla saglikli kucagimiza almayi nasip etsin IN SA ALLAH❤🌹
Harna ulker2017 amin canım son 2 gün cuma günü sabah sezeryanim var 🤗sağ salim Allahım kucağımiza almayı nasip etsin