Gulanelis Hanimlar bugun 8+5 oldum ama karnim hic cikmiyor sanki aksine kilo veriyorum soyle soyliyim ilk gebeligim gecen sene 6 hafta surdu dusuk yaptim o sure icinde 4 kilo aldim ama ben seye bagliyorum doktor progestan 200 mg yazmisti gunde 3 defa aliyordum ustune folik asit gunde 2 defa sizce o mu beni sisirmisti ve bugunki durumum normal mi???
Gulanelis Gulanelis bide söyle bir sey var dusuk yaptiktan sonra 62 kiloya ciktim kilom daha da artti suan 52 kiloyum hala progestan 100 mg kullaniyorum
Medine_1992 Gulanelis canım benim kafana takma daha cok küçük karnının cıkması için benim 18 den sonra başladı karnım büyümeye kilo vermekte ilk 3 ay normal görülüyor 😘
Skbn01 Gulanelis canim 8.haftada daha bebek bile yeni oluşmaya başlıyor göbeğinin olmaması çok normal,ben 37 haftalığim nerdeyse doguracam daha doğru düzgün göbeğim yok,bebegin sağlıklıysa çok şükür böyle şeylere takılma Allah can sağlığı versin..
Semiha89 Gulanelis hamileliğin ilk üç ayında genelde kilo verilir. Normal karnınızıın filan belli olmaması. Ben 9+4 dün bende aynıyım. Bildiğim kadarı ile 13. Hafta sonrası az az karnımız büyüyor
yaseminligunler Gulanelis progestan 100 mg daha önce dusuk yaptgn icinmi verdi suan kanaman falan mı var banada dün yazdı doktor cok az lekelenme olduu daha önce dusuğüm yok kullansammı blmyrm
Yrnkrm Gulanelis belki gaz falandır ben 12 haftalığım bazen bi kalkıyorum karnım kocaman sanki 5 aylık gibi bi gün bi bakıyorum karnım hiç yok normal şişkinlikten falanda olur o
Yrnkrm Gulanelis şuan karnının çıkması imkansız zaten ayrıca kilo verimi ilk 3 ay normal ben 9 kilo verdim ama 5 kilodan sonra hiperemesiz tanısı koyuyolar yani aşırı gebelik kusması ben o yüzden 4 gün hastanede yattım çok aşırı kusman ve kilo kaybın varsa endişelen ama karnın çıkmaması kilo vermen falan doğal
Zeyk Gulanelis sen gazlı olmasan da bağırsakların sikisiyor kese yer açıyor kendine bebişim şuan mercimek kadar belkide o yüzden şişkinliği bağırsak şişkinliği karnın çok zaman sonra çıkar 24.haftam daha yeni yeni çıkıyor bebiş büyüdükçe artık. Ama o gaz şişkinliği bende de hep var oldu 😅
mrskorkut Gulanelis canım ben de 8+3 üm bu gebeliğim de benim karnım çok çıkmaya başladı önce ki gebeliklerim de bu kadar çıkmamıştı sanırım değişiyor her gebeliğe göre Ama kilo almadım sanırım rahim büyümesini göbeğe bağlıyoruz kiminin de şişmezmiş hiç takılma yeter ki sağlıklı olsun 🤲🏼♥️😊
KucukAnne538 Gulanelis ben 12. Haftama kadar kilo verdim canim 15. Haftamdayim hala karnim cikmis degil 8. Haftada cikmamasi normal degil mi sence de ?
Gulanelis KucukAnne538 iste benim bunyeme gore degil yemedigim sey yok ve kilo.almaya meyiliiyim ama cok hareketliyim belkide ondandir
KucukAnne538 Gulanelis Benim bunyeme gore de kilo alirsam gobegimden alıyorum buna rağmen çıkmadı daha normal zamanla bebek olduğunda fark ediyor galiba ben öyle düşünüyorum canım 😊